Slibeprodukter fra ProNelli – den ultimative løsning til den professionelle håndværker

 

Slibepapir_03

 

Vores topkvalitets slibepapir er udviklet med håndværksmæssig forståelse, produceret af de bedste råmaterialer og testet i samarbejde med en af de ældste producenter af slibepapir i verden. Det gør at vi kan stå inde for vores produkter og vi oplever ofte at de holder bedre end vores konkurrenters produkter.

 

Skal du bruge korn 80, korn 120 eller?

▶ Vores sortiment omfatter slibeprodukter i gængse kornstørrelser og typer, så du kan finde præcis det, der passer bedst til din slibemaskine og opgaven. Om du arbejder med spartel, træ eller lignende materialer, har vi den oplagte type til at kunne slibe nøjagtig den finish, du gerne vil opnå.

▶ Sliberondeller: Vi tilbyder et udvalg af rondeller og flex rondeller til girafslibere (også 49 hullers), som er et uundværligt værktøj for professionelle håndværkere, der arbejder med større overflader. Vores runde sandpapir er udviklet til at opnå en jævn og effektiv slibning, hvilket sparer dig tid og dermed øger produktiviteten.

▶ Sliberuller: Uanset om du har brug for sandpapir til grov-, medium- eller finslibning, har vi det perfekte produkt. Med vores sandpapir kan du opnå professionelle resultater på selv de mest udfordrende projekter. Tilføj vores sandpapir og slibeklods til din ”værktøjskasse” og oplev fordelene ved at arbejde med noget af det bedste grej på markedet.

 

Opret jeres firma og bestil sandpapirs produkter fra ProNelli her og nu:

 Bestil_her

 

Erfaren rådgivning til håndværkeren

Har du brug for hjælp til at vælge det rette slibepapir til dit næste projekt? Vi deler naturligvis gerne ud af vores erfaringer og står klar til at yde brugbar rådgivning og sikre, at du får bestilt den optimale løsning.  

 

Slibepapir_01