Vi er eksperter i malertape og innovative løsninger når det gælder afdækning til professionelt brug

 

Tape_02

 

Velkommen til ProNelli – din pålidelige leverandør af førsteklasses masking tape / maskeringstape og andre afdækningsprodukter. Vores udvalg er sammensat til den professionelle maler eller andre håndværkere, der kræver præcision og høj kvalitet til hvert projekt.

 

Afdækningstape til selv de mest udfordrende opgaver indenfor maler afdækning

▶ Washi og Washi Tec tape: Tynd og smidig tape med akrylklæber, som tilpasser sig optimalt til overfladen og sikrer skarpe kanter. Pga særlig sammensætning er den særlig rivebestandig og går ofte under betegnelsen ”UV tape” pga den netop er UV bestandig. Fjernes nemt uden at efterlade rester.

▶ Nyhed: ”Kip 3307” eller ”blå malertape” fra Shurtape: Ultra tynd og ekstrem rivefast og fleksibel malertape, som mange kender og sværger til som den bedste malertape. Takket være tilsætningen af ​​additiver og monomerer er limens levetid optimeret, hvilket gør den ideel til krævende udendørs brug.

▶ God malertape er et uundværligt ”værktøj” til ethvert malerprojekt: De fleste af vores serier af farvet malertape fås i 24, 36 og 48 mm. Udfør din maleropgave mere præcis og tidsbesparende med tape fra ProNelli.

 

Opret jeres firma og bestil tape produkter fra ProNelli nu og her:

 Bestil_her

 

Erfaren rådgivning til håndværkeren

Har du brug for hjælp til at vælge den rette tape til dit næste projekt? Vi deler naturligvis gerne ud af vores erfaringer og står klar til at yde brugbar rådgivning og sikre, at du får bestilt den optimale løsning.  

 

Tape_01